Underhåll & Service

Allt du behöver veta om du önskar hyra en parkeringsplats, ett förråd eller begära ut en extranyckel. Här hittar du även information om hur du gör en serviceanmälan när ett fel uppstått i din lägenhet, i huset, eller på gården

Kronoparken Hills förvaltas av Carlstaden Förvaltning AB.

Välkommen att kontakta Carlstaden under kontorets öppettider. Måndag – fredag kl. 9.00-12.00 & 13.30-15.00 på telefon 054-13 64 40. 

Felanmälan
Fel som inte är akuta ska i första hand framföras via mail till felanmalan@carlstaden.se.  Ange adress, lägenhetsnummer och telefonnummer i mailet.

Du kan även göra din anmälan direkt i Carlstadens digitala formulär: https://carlstaden.se/for-hyresgaster/#felanmalan

Jourtelefon
För akuta ärenden efter kontorstid hänvisar vi till Carlstadens jourtelefon: 054-13 64 41.

Exempel på akuta ärenden kan vara vattenläcka, översvämning, skadegörelse, risk för olycksfall med mera.

Vid omedelbar fara såsom brand, ring 112.

Vid Borttappad Nyckel

Om du har tappat bort din nyckel, är det viktigt att du omedelbart kontaktar oss för att säkerställa din och andras säkerhet.

 • Kontakta Oss: Ring 054-13 64 40 under kontorets öppettider. Om du förlorar din nyckel utanför kontorstid, kan vi fortfarande hjälpa dig, men observera att en kostnad till självkostnadspris kommer att tillämpas.
 • E-postalternativ: Du kan även kontakta oss via e-post på info@carlstaden.se för att meddela om förlorade nycklar.

Viktigt att Notera:

 • Låsbyte: När en nyckel tappas bort, är det nödvändigt att genomföra ett låsbyte av säkerhetsskäl. Kostnaden för detta låsbyte uppskattas till cirka 2500 kr och debiteras hyresgästen.

Beställning av Extranycklar

Om du behöver extranycklar, står vi till tjänst för att ordna detta.

 • Kontakta Kontoret: Kontakta oss för att beställa extranycklar. Detta kan ske antingen via telefon eller e-post.
 • Kostnad: Observera att kostnaden för extranycklar står hyresgästen för.

Vi förstår vikten av säkerhet och bekvämlighet för våra hyresgäster och strävar efter att snabbt och effektivt hantera dessa ärenden. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller behov av ytterligare tjänster.

Cykelparkering på Området

Vi är glada att kunna erbjuda våra hyresgäster och besökare flera cykelparkeringar på området. Dessa parkeringar är tillgängliga för fri användning och är utformade för att ge en säker och bekväm plats för din cykel.

Funktioner och Bekvämligheter:

 • Olika Placeringar: Cykelparkeringarna är strategiskt placerade runt området för enkel tillgång.
 • Skyddade Platser: För att erbjuda ytterligare skydd för din cykel, finns vissa parkeringsplatser med tak.

Vi uppmuntrar alla cyklister att utnyttja dessa parkeringsmöjligheter för att hålla cyklarna säkra och ordentligt parkerade. Om du har några frågor eller förslag gällande våra cykelparkeringar, är du välkommen att kontakta oss.

Hyra Förråd: Viktig Information och Förfaranden

1. Privata Förråd för Uthyrning

 • Tillgänglighet och Kostnad: Vi erbjuder privata förråd som kan hyras för en extra kostnad på 150 kr per månad. Dessa förråd är ett utmärkt sätt att förvara dina saker säkert och bekvämt.

2. Ansökan om Förråd

 • Hur man Ansöker: För att ansöka om ett förråd, vänligen kontakta oss via e-post. Vi kommer att förse dig med all nödvändig information och vägleda dig genom ansökningsprocessen.
 • Behandling av Ansökan: Din ansökan kommer att behandlas i turordning, och vi kommer att meddela dig så snart ett förråd blir tillgängligt.

3. Uppsägning av Förråd

 • Hur man Säger Upp: Om du önskar säga upp ditt förråd, ska detta göras via e-post. Detta hjälper oss att dokumentera uppsägningen på ett effektivt sätt.
 • Uppsägningstid: Observera att det finns en uppsägningstid på en månad. Det betyder att hyran för förrådet måste betalas för den månad som följer efter din uppsägning.

Vi strävar efter att tillhandahålla praktiska och säkra förvaringslösningar för våra hyresgäster. Om du har några frågor om hur man hyr ett förråd, ansökningsprocessen, eller vill veta mer om uppsägningsförfarandet, tveka inte att kontakta oss.

Information om Besöksparkering

För närvarande vill vi informera våra hyresgäster och deras besökare att det inte finns några dedikerade besöksparkeringar tillgängliga på området. Vi förstår att detta kan orsaka vissa olägenheter och arbetar för att hitta lämpliga lösningar för framtiden.

Alternativa Parkeringar:

 • Vi rekommenderar att besökare använder närliggande offentliga parkeringsplatser.
 • Var vänlig och följ lokala parkeringsregler och vägledning vid parkering i området.

Vi uppskattar er förståelse och samarbete i denna fråga. Om du har några frågor eller funderingar, eller behöver information om alternativa parkeringsmöjligheter, tveka inte att kontakta oss.

Hyra Parkeringsplats: Information och Förfaranden

1. Privata Parkeringsplatser

 • Tillgänglighet och Kostnad: Vi erbjuder privata parkeringsplatser för bil, som kan hyras för en extra kostnad på 300 kr per månad. Detta ger dig tillgång till en bekväm och säker parkeringsplats nära din bostad.

2. Ansök om Parkeringsplats

 • Ansökningsprocess: För att ansöka om en parkeringsplats, vänligen kontakta oss antingen via e-post eller telefon. Vi kommer att vägleda dig genom ansökningsprocessen och tillhandahålla all nödvändig information.
 • Tilldelning: Parkeringsplatser tilldelas baserat på tillgänglighet och eventuella specifika behov eller önskemål.

3. Uppsägning av Parkeringsplats

 • Förfarande för Uppsägning: Om du behöver säga upp din parkeringsplats, ska detta göras via e-post. Detta säkerställer en dokumenterad och effektiv process.
 • Uppsägningstid: Observera att det finns en uppsägningstid på en månad för parkeringsplatser. Det betyder att du är ansvarig för att betala hyran för parkeringsplatsen för den månaden som följer efter din uppsägning.

Vi strävar efter att göra parkering så smidig och problemfri som möjligt för våra hyresgäster. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om hur man hyr en parkeringsplats, hur man ansöker, eller uppsägningsprocessen, tveka inte att kontakta oss.