Lediga lägenheter

Letar du efter ditt nya hem på Campus Hills?
Sök bland våra lediga lägenheter att hyra på sidan nedan och ta det första steget mot ditt drömboende. Vi är här för att underlätta din resa.

Dela:

Nära till Livet

Välkommen till Campus Hills

Upptäck din perfekta plats för studier och vardagsliv i Campus Hills, där moderna, nyproducerade lägenheter möter en värld av möjligheter. Byggda mellan 2020 och 2022, erbjuder våra lägenheter inte bara hög standard och närhet till universitetet, utan öppnar också dörren till ett rikt stadsliv, naturnära äventyr och utmärkta träningsmöjligheter.

Vårt boendeutbud är mångsidigt, från intima 1:or på 22 kvm till generösa 3:or på 78 kvm. Campus Hills är perfekt beläget för att erbjuda en balanserad livsstil. Här är du bara ett stenkast från Karlstad centrum, där pulsen i stadslivet är påtaglig, och lika nära till lugna grönområden där du kan koppla av och njuta av naturen.

Varje lägenhet i Campus Hills förvaltas av Tingvalla förvaltning AB, vilket garanterar en smidig och bekväm boendeupplevelse. Att hitta ditt nya hem är enkelt och bekymmersfritt genom vår samarbetspartner HomeQ, en kostnadsfri och användarvänlig marknadsplats för hyresgäster.

Campus Hills är inte bara ett boende, det är en livsstil. Vår slogan ”Nära till livet” återspeglar vår vision om att erbjuda en miljö där du kan trivas, växa och uppleva allt som livet har att erbjuda.

Börja ditt nästa kapitel i Campus Hills – där varje dag är en upplevelse, och livet är inom räckhåll.

Så här går det till!

Din Resa till ett Nytt Hem i Campus Hills – Enkel och Bekväm i Tre Steg

  1. Lämna Intresseanmälan: När du har hittat din drömlägenhet bland Campus Hills lediga lägenheter att hyra, startar du din resa genom att klicka på ”Lämna intresseanmälan” direkt i annonsen. Det är ditt första steg mot att göra den lägenheten till ditt nya hem.

  2. Legitimering med Mobilt BankID: Säkerheten är viktig för oss. Därför ber vi dig legitimera dig med Mobilt BankID för att säkerställa en trygg och transparent process. Genom att använda Mobilt BankID registreras din intresseanmälan på ett snabbt och säkert sätt.

  3. Visningserbjudande och Kontrakt: Om din ansökan matchar kraven för den önskade lägenheten, kommer du att få ett erbjudande om visning och, om allt går väl, ett hyreskontrakt direkt i din profil på HomeQ. Det är här ditt nya äventyr verkligen börjar!

Under hela processen håller vi dig uppdaterad. Du kommer att få återkoppling vid varje steg, via e-post, SMS och notifikationer direkt i din HomeQ-profil. Oavsett utfallet kommer du att bli notifierad, så att du alltid vet var du står i sökandet efter ditt nya hem.

Har du några frågor eller behöver hjälp under vägen? HomeQ:s kundsupport finns där för dig. Du kan enkelt chatta med dem på deras hemsida eller skicka ett mejl till support@homeq.se för personlig assistans.

Vi önskar dig lycka till i din lägenhetssökning och ser fram emot att välkomna dig till Campus Hills – Nära till livet!

Campus Hills - En Idyll av Stadsnära Komfort i Karlstad

Campus Hills, beläget bara 7 kilometer nordöst om Karlstads centrum, utgör en vital del av stadslandskapet, med sina rötter som sträcker sig tillbaka till 1970-talet, då planeringen för detta unika område först tog fart redan 1965. Denna stadsdel erbjuder en perfekt kombination av lugnt boende och närhet till både Karlstads universitet och viktiga samhällsfunktioner.

I Campus Hills, ofta kallat ”Campus” i vardagligt tal, finns allt du kan önska dig för en bekväm och funktionell tillvaro. Matbutiker, gym, restauranger och vårdcentral finns alla inom ett behagligt promenadavstånd. Detta gör det enkelt och smidigt för invånarna att hantera sina dagliga ärenden.

För studenter och anställda vid Karlstads universitet är läget mer än idealiskt. Universitetet ligger bara en kilometer bort från Fastigheten, vilket innebär en cykeltur på bara fyra minuter eller en lugn promenad på tolv minuter. Bara 100 meter söder om Fastigheten finner du busshållplatsen Campus Futurum, varifrån du kan ta linje 1. Denna buss tar dig snabbt och enkelt till universitetet på bara fyra minuter, och till stadens hjärta, Stora Torget, på sexton minuter utan byte.

Campus Hills är inte bara en plats på kartan; det är ett område där dagligt liv, utbildning och gemenskap sammanflätas, och där varje dag erbjuder nya möjligheter till både lärande och livsnjutning.